Events

Notițe sociale de toamnă la November Notes in Social Media

noiembrie 9, 2017

Știu că sună ca o platitudine extremă, dar lucrurile se schimbă mai repede decât ne-am fi imaginat. Azi poți să afirmi un lucru total adevărat, iar mâine acesta se poate dovedi a fi complet fals. Și ca să-mi continui ideea în același registru, rolul pe care l-am avut anul trecut în cadrul primei ediții November Notes este total diferit de cel pe care îl voi avea anul acesta.

În cadrul primei ediții a evenimentului aflat sub umbrela BloggingTM2.1, m-am implicat activ atât cu idei, cât și cu multe zâmbete la primirea invitaților și a participanților. Anul acesta, a doua ediție mă va prinde într-o postură dublă de care parcă mă bucur mai mult: blogger și om de marketing. Și pentru că totul evoluează (știu, o altă platitudine dar cât se poate de adevărată, totuși), cea de-a doua ediție a November Notes in Social Media se va întinde pe 2 zile, mai exact în 10 și 11 noiembrie 2017.

Prima zi, dedicată confernței, va aduce în fața noastră atât speakeri pe care abia aștept să-i ascult cât și oameni care m-au surprins că vor face parte din cele 3 paneluri de discuții. În ambele variante însă, am câteva întrebări în desagă la care aștept cu interes să primesc un răspuns! Spre seară, după discuții, Q&A’s și networking se va lăsa cu un after party în care ni se promite distracție cum nu găsești decât în Timișoara!

În cea de-a doua zi vor avea loc activitățile practice, adică workshop-urile și sunt sigură că Raluca și Alexandra vor avea multe lucruri interesante de împărtășit.

De ce îmi doresc să particip? Din curiozitatea de a vedea cum s-a transformat November Notes de la un an la altul, dar și din perspectiva omului de marketing care este dornic să afle lucruri noi și să pună întrebări (incomode chiar pe alocuri).

Vă îndemn să nu pierdeți cea de-a doua ediție a November Notes in Social Media și să aveți curajul să puneți întrebări, să vă expuneți punctul de vedere chiar dacă este acompaniat de cuvinte de laudă sau critică constructivă și să fiți deschiși la noi experiențe!

Ne vedem vineri la AMG din Piața 700, începând cu ora 10!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply