Events

Mărțișorul meu pentru tine: un concurs ușurel și gingaș

februarie 28, 2017

Surprizele cele mai frumoase stau ascunse într-un mesaj, în două cuvinte sau într-un apel telefonic cu destinație ușor greșită. O astfel de surpriză mă aștepta în spatele unui număr de telefon care avea să mă sune într-o coadă de săptămână. Am fost tare fericită să aflu că în oraș urma să aibă loc un nou concert, unul pe care îl așteptam de o bucată bună de vreme. Aveam să aflu că o voce pe care o îndrăgesc de ani de zile are să-mi încânte iar urechile și inima. Această voce în cauză este cea a Alexandrei Ușurelu, o artistă completă, o femeie gingașă până în ultima terminație nervoasă și un suflet cu adevărat frumos.

O altă veste minunată la care nici nu m-aș fi așteptat a fost invitația primită la trei zile distanță: „Alexandra va fi joi la Timișoara, ți-ar plăcea să te întâlnești cu ea pentru un interviu?” M-au trecut toate transpirațiile de fericire și-am început să mă bucur în stilul meu propriu: să țopăi de pe un picior pe altul. Joia în cauză, după ce am făcut cunoștință, ne-am întins cu amintirile până departe de tot iar la finele orelor de povestit îmi reamintește că o să ne revedem în 11 martie, începând cu orele 20, la Filarmonica Banatul de aici din Timișoara. Mi-a mai povestit că în cadrul turneului „Am să fiu eu casa ta” cei prezenți vor avea parte de mai multe surprize frumoase: primul concert din Timișoara susținut împreună cu band-ul și orchestra de cameră, audiția celui mai recent cântec „Rămâi gândul cel bun” și multe altele.

Curioșii care așteaptă să citească interviul mai au de așteptat puțin dar ca să fac așteptarea mai dulce, am pregătit o supriză tare faină. Deoarece muzica Alexandrei trebuie împărtășită-n lung și-n lat, am gândit un concurs ușor, ca o zi de primăvară.

Pun la bătaie două invitații duble la concertul ei din 11 martie plus două exemplare din primul ei album „La capătul lumii”. Cei doi norocoși vor câștiga fiecare câte o invitație dublă și un album, dar și experiența unui concert extrem de sensibil. Așadar, tot ce trebuie să faci este să lași în secțiunea de comentarii de mai jos răspunsul la întrebarea: Care este darul pe care l-ai face mamei tale în prag de primăvară? Cele două răspunsuri câștigătoare care se vor lipi de sufletele noastre (al Alexandrei și-al meu) vor fi anunțate în data de 8 Martie, taman de Ziua Mamei.

Să ai parte de multă inspirație și o primăvară plină de soare!

Update: Dunia și Silvana sunt fericitele câștigătoare ale concursului!

Să vă luați mamele, partenerul sau un om drag la concertul Alexandrei și să vă bucurați de muzica ei!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Andra G. martie 7, 2017 at 2:48 pm

  Sper ca mamica mea va primii anul acesta cel mai frumos martisor, pe care si-l doreste de multa vreme, asa mai pe ascuns.. si anume o nepotica. Deocamdata nu este nimic concret, dar speram ca foarte curand sa fie, mai ales ca este si ziua ei in a 2-a zi de primavara (22 martie). <3 P.S. Este secret ..

 • Reply Dunia martie 4, 2017 at 3:30 pm

  Întotdeauna stau și mă gândesc la cadoul lui mamanu. Mama mea a fost mami în copilărie si a devenit mamanu după ce eu însămi am devenit mamă. Mereu îi iau flori, dar nu orice flori, ci garofițe mov care miros puternic. Îi amintesc de tinerețea ei. La fiecare cadou încerc să-i amintesc de vremea când eu și sora mea nu existam. Să-i redau pentru 5 minute tinerețea ei de așa mult timp trecută. Mă străduiesc să-mi fac mama fericită. E cel mai frumos cadou, iar ea apreciază.

 • Reply neg popescu liliana martie 3, 2017 at 8:30 pm

  Sunt sigură ca i-ar plăcea bilete la un concert

 • Reply Caterina martie 1, 2017 at 11:28 pm

  Un weekend petrecut impreuna. 🙂 pentru ca timpul este dusmanul nostru de cand eu locuiesc in Timisoara si ea in capatul celalalt al tarii, in Botosani.

 • Reply Silvana martie 1, 2017 at 9:53 pm

  I-aș spune în fiecare zi că o iubesc, în fiecare anotimp de acum înainte…asta ar fi primul meu gând chiar daca poate suna cam siropos, sau cel puțin i-aș oferii mai des timpul meu, iubire și apreciere pentru tot ce a făcut și face in continuare pentru mine și pentru familia noastră. Trăim intr-o lume unde nu suntem obișnuiți să ne transmitem/arătăm sentimentele, mai ales către familie…Poate ar fi cazul să o facem mai des, cât timp mai avem ocazia 🙂

 • Reply Ciocani Klara martie 1, 2017 at 7:34 pm

  Un buchetel de ghiocei cu mesajul ” vei avea o nepotica” ??

 • Reply Alex Cioroianu martie 1, 2017 at 1:57 pm

  O poza cu mine si logodnica intr-o rama faina 😀

 • Reply Ovidiu Muresan martie 1, 2017 at 1:54 pm

  Alta intrebare! … Un bilet la tratament, si asa se plange toata ziua ca o doare ba aici, ba dincolo :D.

 • Reply Andreea Iacob martie 1, 2017 at 1:11 pm

  Sunt sigură ca i-ar plăcea bilete la un concert 🙂

 • Reply Petru diana martie 1, 2017 at 12:08 pm

  O poza cu ea însărcinată cu mine, consider, eu find primul ei copil, ca acela este momentul în care a devenit femeie și mama în adevaratul sens
  Poze cu bebele tot ai dat cu tine însărcinată mai rar, pana la urma am fost una cu ea noua luni ?

 • Leave a Reply