About

Salutare tuturor, de aici tastez eu – Anca.

Unii dintre cei care citesc acest blog mă cunosc deja (ceau mama și tata), iar pe cei care încă nu știu cine sunt, îi invit să lectureze următoarele rânduri. 🙂

M-am născut în același an cu revoluția într-un orășel din inima Sălajului, iar la vârsta de 9 ani m-am mutat împreună cu părinții mei în fruncea țării. Anii de gimnaziu și liceu au fost condimentați cu activități care nu-mi permiteau să mă plictisesc prea mult, fiind de mică o fire foarte activă. Dintre acestea pot enumera 3 ani de orgă electronică, 2 ani de canto și 12 ani de dans în cadrul ansamblului folcloric Billeder Heiderose.

Pentru că uneori mi-e greu să aleg, la fel s-a întâmplat și la începutul anilor de facultate. Nu m-am putut decide „unde vreau să dau”, așa că am terminat atât Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (specializarea Marketing), cât și Facultatea de Stiințe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării (specializarea Jurnalism).

După absolvire am considerat că încă mai am multe de învățat și am continuat cu un master de Publicitate și Promovare a Vânzărilor. Odată cu acest început, mi-am făcut intrarea pe piața muncii, iar cum firea mea activă nu s-a schimbat prea mult, am devenit membră a clubului de Public Speaking Timișoara Toastmasters, mi-am luat diploma de trainer, adunând experiență în acest domeniu.

De ce acest blog?

Mi-a plăcut mereu să scriu, însă pentru o perioadă am trecut această pasiune sub lacăt considerând că nu prea am ce spune. Însă blogul Cutia Ancuței a spart acest lacăt devenind un loc în care textele mele au început să se adune. După o perioadă am considerat că este momentul să trec la un nou nivel, iar odată cu această schimbare a luat naștere acest blog ancasorca.com. Nu am vrut să renunț la vechile articole de pe Cutia Ancuței, dedicându-le un loc special în categoria Stories, dar pe lângă această categorie a luat naștere secțiunea Travel (și cu siguranță vor mai apărea altele pe parcurs).

Acest blog se vrea a fi un loc în care călătoriile și experiențele mele să prindă o formă vizuală prin rândurile scrise cu drag, prin imaginile pe care le voi surprinde, dar și prin filmulețele pe care le voi face în incursiunea mea prin această lume.

De asemenea, începând cu ianuarie 2015, mă puteți citi și offline. Unde? În paginile revistei Altfel, o publicație realizată în Timișoara de către o echipă altfel! Mai multe informații puteți găsi pe site-ul revistei.

Pentru orice alte nelămuriri, sugestii sau gândurile, îmi puteți scrie pe contact@ancasorca.com

me

 

No Comments

Leave a Reply